Om Kirestam

Din ATV & Marina Serviceverkstad

Kirestam ATV & Marinservice AB, tidigare känt som Borlänge Propellerservice AB, levererar högkvalitativ service, reparationer och försäljning av båtar, fyrhjulingar och motorer. Vi är din pålitliga partner för alla dina marin- och terrängbehov, stolta över vårt samarbete med samtliga försäkringsbolag för att erbjuda en bekymmersfri kundupplevelse.

Som ett framåtsträvande företag välkomnar vi nya utmaningar och möjligheter med öppna armar. Framtiden är vår ledstjärna, och vi strävar efter att tillhandahålla tjänster som förenklar vardagen för våra kunder. Enkelhet är nyckeln när våra kunder anlitar oss för service och reparationer, samt i alla våra affärsrelationer.

Relationer är kärnan i vår verksamhet; starka band mellan våra kollegor, kunder och leverantörer utgör fundamentet för vårt engagemang.

I vår butik i Borlänge erbjuder vi inte bara service och reparationer utan även ett brett utbud av nya och begagnade båtar, motorer och ATV:er, samt ett omfattande sortiment av reservdelar, oljor och tillbehör. Vi strävar efter att vara din helhetsleverantör för ett bekymmersfritt liv på vattnet och i terrängen, med kvalitet och kundnöjdhet som våra högsta prioriteringar. Välkommen till Kirestam!

Reperation, service och försäkringsärenden

Försäljning, inbyte och förmånlig finansering

Reservdelar, oljor och
allt annat mellan himmel och jord

Medlem i Sweboat

Kirestam är stolt medlem i Sweboat, som arbetar för branschens utveckling och främjar positivt båtliv.

Läs mer på Sweboats hemsida

Behöver du hjälp eller råd?

Vi är bara ett samtal eller mejl bort. På Kirestam AB erbjuder vi expertservice inom försäljning, reparationer och reservdelar. Tveka inte att kontakta!

Ring oss på tel. 0243-22 58 30 eller skicka ett mejl till info@kirestam.se

Erik Eriksson

Max Johansson

Niklas Lindh Pettersson